Onderwerp: chocolade taart
vraagje kan je gewoon cacau bij je biscuit gooien om chocolade biscuit te krijgen???
wie heeft dit al een s geprobeert?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » chocolade taart
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
vraagje kan je gewoon cacau bij je biscuit gooien om chocolade biscuit te krijgen???
wie heeft dit al een s geprobeert?
Ik had een workshop bij Bien en zij had er nesquick (schrijf je dat zo?) er doorheen gedaan en was super lekker en mooie bruine kleur.
Doei doei
ja dat dacht ik dus ook, en het is een makkelijkere manier als dat ik normaal maakte hihihihihi.
Waarom moielijk doen als het makkelijk kan en toch goed smaakt.
ik ga het proberen bedankt voor je antwoord.
Maar wat ik me dan afvraag is "hoeveel doe je er dan bij van die cacao poeder"?
Weet iemand dat misschien, en ook voor cc-tjes.
het staat bij de mix in de webshop geschreven
Tip: Voor een heerlijke chocolade biscuit 40gr. cacao, 20gr. poedersuiker toevoegen en ong. een half ei. Nog lekkerder is om gesmolten of geraspte chocolade toe te voegen.
ik doe zelf een heel ei erbij
maar je hebt dan een lekker bisquit
houd er wel rekening mee dat een chocobisquit altijd lager wordt dan een gewone
groetjes noelle
oww door de cupcakes doe ik altijd 3 volle eetlepels (of tot het een mooi kleurtje is ) op 250 gram bakmeel van het recept van nigella
en iets meer melk
wel moet je er dan ook weer rekening mee houden dat de cupcakejes verder gevuld moeten worden want ook deze worden minder hoog
hey noelle hartstikke bedankt je heb me zeer geholpen ik ga het zeker uit proberen.
makkelijker als ik ben gewent hahahahahaha.
thanks
nog een klein vraagje zou je het kunnen invriezen, Ik ben er normaal niet zo van eigenlijk heb ik bisquit ook nooit ingevroren maar dan kan ik het eerst uitproberen.
en dan als hij goed is bewaren, want ik eet dat zelf niet hahahahahha
Tuurlijk kun je dat invriezen
bedankt voor jullie reacties.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » chocolade taart
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.