1

Onderwerp: SPOED vraagje

Ik heb een beklede taart in de vriezer staan, in een kartonnen taartdoos, hoe moet ik deze nu laten ontdooien in de koelkast.

Ik heb al gezocht in het forum maar daar lees ik zoveel verschillende dingen, dat ik nu niet zo goed weet wat ik moet doen.

Ik moet de taart morgen klaar hebben.

2

Re: SPOED vraagje

In de koelkast laten ontdooien idd

3

Re: SPOED vraagje

ik zou deze in de (kartonnen)doos laten ontdooien in de koelkast, dus met geen plastik er omheen, en tijdens het zweten even niet aanraken...

4

Re: SPOED vraagje

Maar moet ik hem dan uit de doos halen of kan hij gwoon zo in de koelkast, ik heb namelijk ook een aantal x gelezen dat hij gewoon "bloot" in de koelkast moet

5

Re: SPOED vraagje

Niet uit de doos halen hoor! Het vocht dat door het condenseren ontstaat kan de doos dan mooi een beetje 'opnemen'
Gaat helemaal goed komen.
Wat ik eigenlijk altijd doe is de taart in een kartonnen doos doen en daaromheen nog een plastic zak. Helemaal luchtdicht knopen. Daarna pas in de vriezer. Er kan dan geen extra vocht vanuit de vriezer opgenomen worden.
Daarna 24 uur van te voren (m

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

6

Re: SPOED vraagje

Zoals je hem hebt ingevroren, zo zou ik hem ook in de ijskast laten ontdooien.

Groetjes San