1

Onderwerp: Vullingen invriezen

Hoi allemaal
Ik ben nog maar net begonnen met taarten bakken en decoreren. Nu moet ik tegen donderdag 2 taarten maken voor een vriendin. Ik ga een banaanvulling en tobeleronemousse maken. Waarschijnlijk ga ik teveel vulling hebben. Kan ik deze invriezen voor een volgende keer of is dit niet mogelijk?

Alvast bedankt.

2

Re: Vullingen invriezen

ik hou er zelf niet van om vers fruitvullingen in te vriezen, maar als je hem van botercreme maakt met bananenpatidess dan kan het heel goed.

de mousse in vriezen kan wel, maar ik vind hem nooit zo mooi en lekker als hij uit de vriezer komt, maar zeker niet dat ht verkeerd is, maar net even anders snap je?

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

3

Re: Vullingen invriezen

Ik heb de banaanvulling met room gemaakt. Wat zijn bananenpatidess?

4

Re: Vullingen invriezen

bananen patidess is een smaakgel, welke je in allelei smaken kan kopen, je doet een lepeltje in je botercreme en dat brengt het op smaak

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!