1

Onderwerp: DV: Blanda 20 cm rijst tot over de rand? Wel plat

Hoi,

domme vraag van een onervaren bakker...
De biscuit rijst boven de vorm uit, hij is wel redelijk vlak... Is dat ok

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***

2

Re: DV: Blanda 20 cm rijst tot over de rand? Wel plat

Ik leg er inderdaad na het bakken altijd even een snijplank op...dan wordt ie netjes recht. Niet te lang, want dan heb je kans dat je biscuit een beetje

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

3

Re: DV: Blanda 20 cm rijst tot over de rand? Wel plat

BLAAHHH, overstroomd...

de volgende keer... minder van... WAT???

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***

4

Re: DV: Blanda 20 cm rijst tot over de rand? Wel plat

....misschien minder mix in het schaaltje...moet tot ongeveer driekwart gevuld zijn.

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

5

Re: DV: Blanda 20 cm rijst tot over de rand? Wel plat

Had wel de hoeveelheden aangehouden... Maar veel te veel dus!
Kapsel is niet heel uit de vorm gekomen... Aan

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***