Onderwerp: Ouwel...welke kant moet nu boven?
Ik wil cososmakronen bakken. Nu heb ik dus vellen met eetbaar papier gekocht (ouwel heet dat toch?), maar er zit een gladde kant en een geribbelde kant op. Welke kant moet nu boven?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Ouwel...welke kant moet nu boven?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil cososmakronen bakken. Nu heb ik dus vellen met eetbaar papier gekocht (ouwel heet dat toch?), maar er zit een gladde kant en een geribbelde kant op. Welke kant moet nu boven?
Maakt volgens mij 'klein flaus aus' maar misschien hecht het beter als je de geribbelde kant bij het deeg doet....
Ik zou voor de hechting denk ik ook de geribbelde kant boven doen, maar of het veel uitmaakt weet ik echt niet.....
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Ouwel...welke kant moet nu boven?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.