1

Onderwerp: aangevette slagroom, help

Hoi

Ik heb gisteren aangevette slagroom gemaakt om te gebruiken als buitenkant van Elmo. Alleen nou ben ik er vergeten om er suiker door heen te doen met als gevolg dat het wat saai smaakt. Maar, de slagroom zit dus al op de taart. Iemand tips om het misschien toch nog wat zoeter te maken? Ik heb als vulling jam en frambozen, 2x en op de taart zit nog chocoladepasta (dus onder de slagroom). Alvast bedankt voor het meedenken.

2 Laatst bewerkt door e.b.m. (16-05-2009 10:14)

Re: aangevette slagroom, help

Waarschijnlijk door de chocopasta en gebruik van fondant is het evengoed zoet genoeg. Of je moet echt van h

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

3

Re: aangevette slagroom, help

Laten we vanmiddag dan maar hopen dat iedereen het zo lekker vind :D

4

Re: aangevette slagroom, help

misschien poedersuiker eroverheen strooien

Vanaf nu geef ik ook Boetseerworkshops!
Kijk voor meer informatie op de site van Taart en Decoratie!!

5

Re: aangevette slagroom, help

Laat je ons weten of het resultaat meeviel en of het de gasten was opgevallen?
Succes!!!

Groetjes,
Erna

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

6

Re: aangevette slagroom, help

Ik heb hem zelf ook gegeten en je proefde er niets van, inderdaad de chocopasta en de jamvulling + frambozen vulde het niet zoete van de slagroom weer op. Hij was binnen no time op!

7

Re: aangevette slagroom, help

cis78 schreef:

Hij was binnen no time op!

Kijk, dat zijn nou goede berichten! Zo mogen we ze graag horen. Gefeliciteerd met je succes!

"Ik weet het zeker...........denk ik!"