1 Laatst bewerkt door sypeyu (16-05-2009 16:14)

Onderwerp: Hoera biscuit gelukt. Voor mijn 2e taart

Ben begonnen voor de 2e taart.
De eerste was niet goed omhoog gekomen.
Maar nu ben ik toch erg trots op mijn tweede kapsel.
Hij is omhoog gekomen en hoog gebleven.
met gewone basisrecept.
wel andere volgorde van beslag maken gebruikt.

dus nu op naar de hoge taart.

hierbij de foto van mijn 2e kapsel uit 26 cm vorm en hij is gaar geworden in de
combimagnetronoven.

http://img39.imageshack.us/img39/8697/p1030199n.jpg

Een taart moet voor mij  eetbaar blijven. Anders kan ik beter gaan kleien :9

2

Re: Hoera biscuit gelukt. Voor mijn 2e taart

foto iets kleiner aub ;)
maar het ziet er goed uit

~enthousiast hobbyist ~
Heeft iemand het recept om tijd te bakken al gevonden?????

3

Re: Hoera biscuit gelukt. Voor mijn 2e taart

is aangepastn was vergeten het verkleinvinkje aan te linken.

Een taart moet voor mij  eetbaar blijven. Anders kan ik beter gaan kleien :9

Re: Hoera biscuit gelukt. Voor mijn 2e taart

Fijn h

Groetjes van Barbara.
*Je kunt ook kijken bij mijn album als je dat leuk lijkt wat ik  heb gemaakt*: http://www.mijnalbum.nl/Album=MXG4QRGH

5

Re: Hoera biscuit gelukt. Voor mijn 2e taart

Hoera en nu lekker bekleden (na het rotwerk wat ze vullen noemen).

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

6

Re: Hoera biscuit gelukt. Voor mijn 2e taart

Heel goed....alleen zie ik dat je je taart niet hebt omgedraaid voordat je m op het rek hebt geplaatst.
Nu is je bovenkant mooi vlak maar de onderkant is (denk ik) nog strakker van vorm waardoor je taart ook strakker wordt als je die kant gebruikt.
Alleen zitten er nu de spijltjes van het rooster in de taart afgedrukt denk ik ???

7

Re: Hoera biscuit gelukt. Voor mijn 2e taart

ik heb geen spijltjes stond nog op de bakplaat op het rooster.
mar de onderkant was skechter,omdat bakpapier op was dus is een beetje hobbelige taart geworden

Een taart moet voor mij  eetbaar blijven. Anders kan ik beter gaan kleien :9