1

Onderwerp: choco laagje

Ik wil de taart vullen met verse aardbeien en banketbakkers room dan ook nog een laag jam en een laag choco lijkt me er lekker bij. Nu weet ik niet meer zo goed hoe dat moet. Kon ik gewoon een chocolade reep smelten en die dan over de taart bodem schenken. Wachten tot die hard wordt? Of is dat niet te eten?

2

Re: choco laagje

ik zou een klein reepje doen (en idd smelten :P ) en of een heeel dun laagje gieten, of zeg maar als een soort van spinnenweb maken, zodat het niet zo dik is...
succes! :)

3

Re: choco laagje

Dat kan gewoon, dan krijg je een krokant laagje, niet te dik smeren!

je kan ook ganache maken, staat vast bij recepten. (1 deel chocolade en 1 deel slagroom).

Succes!

VoorJeTaart.nl Winkel, Workshops & Webshop in Spijkenisse!
Nu ook de PME Professional Diploma Course! http://www.voorjetaart.nl!