1

Onderwerp: Slagroomvulling

Ik ga een stapeltaart maken met als vulling slagroom.
De taart is voor maandag, maar ik maak hem al zondag,
omdat ik gewoon naar school moet. Hoe kan ik dit het
beste doen dan met de slagroom enzo? Kan ik de taart
gewoon een dagje laten staan of gaat dat niet goed?

2 Laatst bewerkt door judje (09-05-2009 15:10)

Re: Slagroomvulling

Ik maak de meeste taarten de avond van te voren. Dit werkt voor mij het makkelijkst omdat de kids er dan niet bij zijn. De taart zet ik dan altijd in de koelkast omdat ik geen risico wil lopen. (met alle soorten vulling, zowel slagroom als banketbakkersroom) Wel zet ik de koelkast op de laagste/ warmste stand. Dit om de marsepein bekleding niet te laten zweten. De taarten zijn de dag erna nog heerlijk. Zelfs de dag erna hoor ik dat ze nog lekker zijn.

Wel de taart goed stutten, zodat deze niet gaat glijden. De taart zet ik trouwens in een kartonnen taartdoos of bij gebrek in een gewone schone doos uit de supermarkt.

groetjes Judje
www.detaartentoko.nl

3

Re: Slagroomvulling

dankjewel voor de tips!