Onderwerp: instant-bavarois
Ik heb een zakje poeder om bavarois te maken.Dat maak ik aan met water en spatel het na 10 minuten door geklopte slagroom.
Doe je daar dan nog klopfix bij of wordt het dan te stevig?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » instant-bavarois
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb een zakje poeder om bavarois te maken.Dat maak ik aan met water en spatel het na 10 minuten door geklopte slagroom.
Doe je daar dan nog klopfix bij of wordt het dan te stevig?
Zal ik dan zelf maar antwoorden
Nee dat hoeft niet, bavarois is stevig genoeg
dat hoeft niet hoor. De bavarois is al stevig genoeg en dan doe ik er maar lobbige slagroom bij
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » instant-bavarois
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.