1

Onderwerp: Biscuitbodem invriezen, ontdooien en wederom invriezen....

Ik lees vaker op het forum dat sommige mensen de biscuitbodems invriezen (omdat ze er misschien meerdere tegelijk maken), dan ontdooien en bekleden.

Nou vraag ik me af of deze taart daarna nogmaals ingevroren kan worden....
En of de bodem dan nog wel lekker is, na 2 keer invriezen en ontdooien.

2

Re: Biscuitbodem invriezen, ontdooien en wederom invriezen....

ik  vries nooit beklede taarten in, alleen mijn kapsels gaan in de vriezer, maar twee keer, zou ik helemaal niet doen

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

3

Re: Biscuitbodem invriezen, ontdooien en wederom invriezen....

Is net nog ergens behandeld: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=54614
De meningen verschillen; ik vries een kaal ingevroren biscuit indien nodig rustig nog een keer in als complete taart.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: Biscuitbodem invriezen, ontdooien en wederom invriezen....

Bedankt dames!

Hier kan ik zeker wat mee! :thumb:

5

Re: Biscuitbodem invriezen, ontdooien en wederom invriezen....

Ik heb dit dus wel eens gedaan eerst kapsel ingevroren, toen uit de vriezer bekleed, stapel van gemaakt en weer in de vriezer, en ging heel goed. Normaal ben ik helemaal niet van het opnieuw invriezen, maar dit heb ik gewoon eens geprobeerd en er niet ziek van geworden (niemand niet)

6

Re: Biscuitbodem invriezen, ontdooien en wederom invriezen....

Dat is het idd, ik ben gewoon benieuwd of het kan en wil het daarom zelf eens uitproberen. Gewoon omdat ik nieuwsgierig ben....

Bedankt Cares, voor je antwoord.

7

Re: Biscuitbodem invriezen, ontdooien en wederom invriezen....

Marianne schreef:

Is net nog ergens behandeld: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=54614
De meningen verschillen; ik vries een kaal ingevroren biscuit indien nodig rustig nog een keer in als complete taart.

ik ook