conny4u schreef:vindt de kleuren prachtig...waar heb je die mee gedaan...?
en die vullingen klinkt geeweldig lekker!!! hebje receptje??
Ik heb het 3 eiwitten gebruikt 200 gram suiker..zakje vanille suiker
Dit tot stevig schuim kloppen.
Ongeveer 50 gram hazelnoten op 150 graden voorgebrand in de oven een kwartiertje en daarna beetje gemalen en door het schuim gespateld en het geheel op de laagste stand in de oven een uur of 3 gebakken het schuim een beetje grof met je vingers verkruimelen en dit door de slagroom met mascarpone geschept(staat links bij de recpeten...aangevette slagroom)
Wel een tip...ik doe de volgende keer alleen het schuim in de oven en schep de gemalen nootjes dan daarna door de slagroom want het bakken van de schuim duurt zo lang omdat de nootjes vet afgeven .
De kleur ivoor is gemaakt met witte fondant met een heel heel klein beetje geel
Vanaf nu geef ik ook Boetseerworkshops!
Kijk voor meer informatie op de site van Taart en Decoratie!!