1

Onderwerp: soesje met pudding erin: invriezen mogelijk?

Allereerst allemaal complimenten voor de prachtige taarten, cupcakes en figuren die voorbij komen.
Sta er soms versteld van wat er allemaal te maken is.

A.s. donderdag is het peuterzwemmen en gezien de vrije dag zijn dan de meeste papa's de 'pineut' en gaan de mama's koffie drinken ;) met iets lekkers natuurlijk
Eerst wilde ik cupcakes maken maar dat is me nog maar 1 keer goed gelukt  en decoratie technisch gaat het ook nog niet zoals ik het wil dus ik ga simpele soesjes maken.
Vullen met de mona-oranje-pudding met tompouche smaak, glazuren met oranje gekleurde suikerglazuur.
Nu wil ik ze morgenavond maken, kan ik ze dan invriezen en woensdagavond eruit halen?l
Mijn dank is groot voor jullie antwoorden.

~enthousiast hobbyist ~
Heeft iemand het recept om tijd te bakken al gevonden?????

2

Re: soesje met pudding erin: invriezen mogelijk?

Ik vries mijn soesjes ook gewoon in en dat gaat eigenlijk nooit fout.
Dus ja, ik zou het gewoon doen.

Glazuren zou ik van te voren niet doen, denk ik.

3

Re: soesje met pudding erin: invriezen mogelijk?

dank je wel, glazuren kan (gelukkig) in de ochtend voor het zwemmen nog gebeuren
dus morgenavond bakken ;)

~enthousiast hobbyist ~
Heeft iemand het recept om tijd te bakken al gevonden?????