1

Onderwerp: waar laat ik mijn taart nu?

Vanmiddag heb ik een taart voor mijn collega's gemaakt, die morgenavond opgegeten gaat worden. Biscuit van donderdag, gevuld met lemoncurd en BC (mix), afgesmeerd met BC 1-1 en met marsepein bedekt. Nu staat ie buiten de koelkast, maar het is best warm natuurlijk, zelfs de schuur is warm... Moet ie nu toch in de koelkast? En waarin dan, want ik heb geen taartdoos.

2

Re: waar laat ik mijn taart nu?

ik zet hem wel eens op koelelementen met een thee doek over de koel elementen en daar de taart op misschien een idee?

groetjes nicole

3

Re: waar laat ik mijn taart nu?

als het lemoncurd is van chivers kan het volgens mij buiten de koelkast, is mij verteld!

4

Re: waar laat ik mijn taart nu?

Ik gebruik voor de tijdelijke opslag in de koelkast vaak een gewone kartonnen doos.

Ik heb er 1 die precies in mijn koelkast past en die groot genoeg is voor de taarten die ik maak. Op het moment dat hij de deur uitgaat, pak ik hem in in kadofolie.

Hopelijk heb je iets aan deze tip.