1

Onderwerp: Zwitserse Room in de vriezer

Een vraag:
Is het eigenlijk mogelijk om zwitserse room in de vriezer te bewaren. Als je dan eruit haalt om te gebruiken, blijft de smaak wel hetzelfde?

Heeft iemand hier ervaring mee? Ik heb nameljk zwitserse gemaakt, maar was eigenlijk teveel, vind het nu zonde om weg te gooien.

ALvast bedankt.

Grts,
Lianny

Exclusief en nooit hetzelfde !
http://www.madebylianny.nl/

2

Re: Zwitserse Room in de vriezer

Ik heb het een keer ingevroren en vond het geen succes. Toen het ontdooit was was het heel erg waterig en de smaak vond ik ook niet meer goed. Ik had het ongeveer 3 weken in de vriezer.

3

Re: Zwitserse Room in de vriezer

Harmien schreef:

Ik heb het een keer ingevroren en vond het geen succes. Toen het ontdooit was was het heel erg waterig en de smaak vond ik ook niet meer goed. Ik had het ongeveer 3 weken in de vriezer.

Dat dacht ik al, maar was benieuwd wat de ervaringen zijn van anderen.

Thanks Harmien! Mijn gedachten zijn bevestigd door joU!

Groetjes,
Lianny

Exclusief en nooit hetzelfde !
http://www.madebylianny.nl/