1

Onderwerp: lijmen!!

waar lijmen jullie het marsepein mee ?????????? :P
ik gebruik chocopasta of icing maar dat worden altijd kloddertjes
(als ik bvb bloemen of andere decoratie op een taart wil plakken )
wat ken ik nog meer gebruiken?

groetjes priscilla

2

Re: lijmen!!

ik gebruik een klein beetje tylose opgelost in water.
hele goede lijm.

3

Re: lijmen!!

Inderdaad zoals Handia zegt: tylose met water. Maar je kan ook gewoon heeele kleine druppies water gebruiken. Of de lijm die ze in de webshop verkopen.

4

Re: lijmen!!

platte niet zware dingen kun je met een drupje water laten plakken, zoals een randje onderaan je taart. Maar zwaardere dingen kun je het beste plakken met eetbare lijm ( water met een mespuntje tylose)

5

Re: lijmen!!

Met Isabel eens: meestal water, soms lijm. Ik gebruik graag kant en klare :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: lijmen!!

ik gebruik altijd tylose met een beetje water. heel makkelijk en als het goed is heb je dat toch wel in huis neem ik aan?

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!