1

Onderwerp: Vulvraagjes

Ik heb al veel topics erover gelezen, maar nog geen antwoord gevonden op mijn vragen. Ik moet voor volgende week mijn eerste bruidsproeverij maken en wil eens wat andere vullingen maken. Normaal vul ik redelijk standaard.

Ik wil een frambozencreme maken met botercreme ipv met slagroom omdat het een houdbare vulling moet worden. Kan ik dan dezelfde stappen volgen als het recept van hiernaast van de frambozenmouse, dus pureren, verwarmen met frambozenjam en in de botercreme spatelen?

Nog een vraagje over amarettocreme. Moet ik al het water van de botercreme mix vervangen door amaretto? of een gedeelte?  En deze vulling is toch wel lekker met chocobotercreme met aardbeienjam?

En bokkenpootjesvulling kan ik toch ook gewoon maken met botercreme? Gewoon verpulveren en in de botercreme doen?

2

Re: Vulvraagjes

Ik heb alleen een antwoord op je laatste vraag: ja dat kan..en het is erg lekker!

3

Re: Vulvraagjes

Al het water vervangen door Amaretto word wel heel erg sterk vond ik. Ik heb het met 150 ml gedaan en dat vond ik persoonlijk nog te pittig. Was heel erg lekker in een chocobiscuit, maar misschien wordt het met chocobc weer te machtig?

Voor de frambozencreme zou ik bc van de mix maken met verse frambozen erdoor gemixt. Misschien wat vanille aan de mix toevoegen.