Onderwerp: Afsmeren
Deze vraag zal vast al wel 100x gesteld zijn (of meer) maar kan je ook gewoon met chocoladepasta afsmeren en dan fondant erover?
Ga van het weekend mijn eerste taart maken dus alle tips zijn welkom!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Afsmeren
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Deze vraag zal vast al wel 100x gesteld zijn (of meer) maar kan je ook gewoon met chocoladepasta afsmeren en dan fondant erover?
Ga van het weekend mijn eerste taart maken dus alle tips zijn welkom!
Oja de taart die ik wil maken is voor mijn dochter die morgen 2 wordt.
Haar feestje is zondag.
Ze is gek op aardbeienkwark kan ik dat als vulling gebruiken?
Als je bij 'zoeken' intypt Afsmeren AND Pasta en zoekt in de rubriek 'bekleden', dan vind je dit : http://www.deleukstetaarten.nl/forum/se … 2076713475
( Maar het zijn er geen 100 hoor )
En kwark kan prima als vulling
Afsmeren met chocoladepasta kan prima hoor, en een kwark als vulling ook
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Afsmeren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.