1

Onderwerp: vulling nog zichtbaar na bekleden

Hoi allemaal.

Geen idee of ik dit hier, of juist bij bekleden moet zetten, want het is het allebei een beetje. Ik had laatst een boltaartje gemaakt en dat gevuld met een laag banketbakkersroom (uit een zakje) en een laag crispychocolade met aardbeienjam. Maar nu zag je na het bekleden best goed de randen van waar de vulling zat, terwijl ik wel netjes afgesmeerd had met 50-50 botercreme en het nog even had laten opstijven in de koelkast voor het bekleden.

Hoe kan ik voorkomen dat ik de randen volgende keer weer zie?!

Alvast heeeeeel erg bedankt voor de hulp!

Groetjes,
Janneke

2

Re: vulling nog zichtbaar na bekleden

Als je met de zoekfunctie zoekt, denk ik dat je bij dit onderwerp toch wel een 'aantal' topics kunt vinden!

Als je de taart/vulling nog ziet naar het bekleden, kun je er voor kiezen om de volgende keer je marsepein wat dikker uit te rollen, of om de taart dikker af te smeren met botercreme.

Groetjes Laura!

Re: vulling nog zichtbaar na bekleden

Wat ook helpt, is na het vullen even laten rusten (zakt ie altijd nog wat verder door) en daarna pas afsmeren en bekleden.

Groetjes Renske