Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
- Van: Zwijndrecht
- Geregistreerd: 26-03-2009
- Berichten: 33
Onderwerp: afsmeren met caramelroom
Ha iedereen!
Denken jullie dat ik mijn taart voor een caramelfreak kan afsmeren met caramelroom? Zit alleen suiker, boter en slagroom in, dus geen water... Weet iemand of dit stevig genoeg wordt om mee af te smeren?
En weet iemand een lekkere frisse tegenhanger voor in een carameltaart. Helem
- Van: Herkenbosch
- Geregistreerd: 06-03-2008
- Berichten: 11463
Re: afsmeren met caramelroom
Ik zou er niet mee afsmeren...slagroom is vocht! Misschien wel afsmeren en dan geen fondant erover. Qua frisse smaak zou ik met caramel kersenjam of frambozenjam nemen. En trouwens.....helemaal caramel is ook niks mis mee
I eat, sleep and breathe cakes!Kijk voor mijn taarten en workshops op www.Kataartjes.nl
- Van: Utrecht
- Geregistreerd: 14-02-2009
- Berichten: 3115
Re: afsmeren met caramelroom
zou je niet kunnen afsmeren met dulce de leche?
groetjes, Lis
ik droom taarten, nu nog maken zoals ik ze droom
- Geregistreerd: 20-01-2009
- Berichten: 951
Re: afsmeren met caramelroom
Salome schreef:Ha iedereen!
Denken jullie dat ik mijn taart voor een caramelfreak kan afsmeren met caramelroom? Zit alleen suiker, boter en slagroom in, dus geen water... Weet iemand of dit stevig genoeg wordt om mee af te smeren?
En weet iemand een lekkere frisse tegenhanger voor in een carameltaart. Helem
Wat een bloemetje? nee van mij krijg je een taart!!!
- Van: aalsmeer
- Geregistreerd: 23-01-2008
- Berichten: 1674
Re: afsmeren met caramelroom
botercreme met saroma caramelpoeder
of een beetje bebogeen erdoorheen
ook lekker
wat is eigenlijk geen goede rede om een taart te bakken ???
mijn taartjes kijken ???
www.taartenlaantje.nl
Berichten [ 5 ]
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren