1

Onderwerp: fondant en marsepein combi?

voor een koeien taart wil ik eigenlijk als ondergrond fondant gebruiken (echt wit) en dan de vlekken met marsepein (dat heb ik in zwart in huis), iemand hier ervaring mee. Kan dat makkelijk gecombineerd worden?
Ook de geboetseerde koeieen wil ik dan zo doen, als dit niet kan dan moet ik nog ff bestellen

groetjes Anneke, www.taartspeciaal.nl

2

Re: fondant en marsepein combi?

Ja hoor, kan prima gecombineerd worden :Y

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: fondant en marsepein combi?

Dat kan zeker! maar met  Sugarflair superwhite kleurpoeder krijg je marsepein ook mooi wit, mocht je fondant minder lekker vinden of minder prettig vinden werken...

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

4

Re: fondant en marsepein combi?

Jozien, heb idd dat spul om marsepein wit te maken, maar voor het boetseren werkt fondant prettiger qua hard worden (mijn 2e boetseersel van marsepein was nogal ingezakt)

groetjes Anneke, www.taartspeciaal.nl

5

Re: fondant en marsepein combi?

Ik heb voor mijn koeientaart ook fondant gebruikt.....
Marsepein zakt nogal vlug in vind ik....;)

6

Re: fondant en marsepein combi?

Eens hoor!

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!