1

Onderwerp: Luchtige kwarktaart

Af en toe maak ik wel eens een kwarktaart. Niet te vaak, want mijn man houdt er niet zo van. Laatst nam hij op een verjaardag wel kwarktaart, dit tot mijn grote verbazing. Hij gaf aan dat de kwarktaart van de bakker lekkerder is dan die van mij. Hebben jullie enig idee wat de kwarktaart van de bakker anders maakt? Doen die er meer slagroom in? Of gebruiken die meer bavarois wat het luchtiger maakt?
Ik ben benieuwd of iemand van jullie een idee heeft!

2

Re: Luchtige kwarktaart

volgens mij is dat meer bavarois en bij onze bakker zit er ook een laag biscuit in het midden.

groetjes nicole

3

Re: Luchtige kwarktaart

Hmm, ik vandaag de buurvrouwen op visite gehad, nog voor mijn verjaardag.
Ik dacht laat ik maar gebak bij de bakker halen. Ik had geen tijd om zelf te maken.
Ik heb dus gisteren 5 kwark punten gehaald. En vanmorgen gebruikt. Ik vond het niet lekker. Ik vond de kwark te droog. De volgende keer maak ik zelf wel een kwarktaart, vind ik persoonlijk veel lekkerder.
Maar goed smaken verschillen.

Groetjes Jesni.