1

Onderwerp: Hoe doen jullie dat?

Heb vandaag weer een taartje gemaakt maar zoals bij vele taarten van mij is aan de zijkanten altijd goed te zien waar de botercreme zit, want daar bobbeld het marsepein naar buiten. Ik zie hier zulke strakke/gladde taarten/zijkanten en wilde graag weten; HOE DOEN JULLIE DAT?? Bedankt!!

Ben nieuw in de taartwereld en ben erg nieuwsgierig naar alles op dat gebied.

2

Re: Hoe doen jullie dat?

Ik denk misschien meer dan 2 lagen vulling maar heel dun en/of de fondant/marsepein in een dikke laag erover ;)

Vele en lieve groetjes Nicole

Re: Hoe doen jullie dat?

En goed strak afsmeren...

Ben je benieuwd naar mijn nieuwste taarten/cc's Neem dan hier een kijkje: www.suikermieke.nl

Re: Hoe doen jullie dat?

oh en de fondant/marsepein niet te dun uitrollen en een smoother gebruiken.

Ben je benieuwd naar mijn nieuwste taarten/cc's Neem dan hier een kijkje: www.suikermieke.nl

5

Re: Hoe doen jullie dat?

ik deed thuis ook altijd zonder smoother maar op de workshop een smoother gebruikt en de taart is ineens een stuk strakker.
Morgen meteen ff een smoother kopen hahah

6

Re: Hoe doen jullie dat?

All of the above! ;)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

7

Re: Hoe doen jullie dat?

hallo, Je kan ook 2 laagjes fondant overheendoen als het heel erg is.
En zoieso strak afsmeren.