1

Onderwerp: gelukt!

Mijn biscuit is deze keer wel gelukt. Hij is alleen niet helemaal recht van vorm omdat hij aan de bovenkant iets over de bakvorm heen gerezen was. Maar verder is hij wel perfect. Ik probeer het gewoon redelijk bij te smeren met botercreme morgen en anders wordt het maar een ongelijke taart.

Ik heb wel  nog een vraagje: ik had begrepen dat het beter is een biscuit een nacht te laten rusten voor je gaat vullen en zo, maar ik neem aan dat ik hem wel in een doos of zo stop na het afkoelen want dat ie anders gaat uitdrogen?

groetjes, Willeke

2

Re: gelukt!

In folie bewaren of een doos....
of een nachtje in de vriezer...

3

Re: gelukt!

Hij staat in een doos te wachten op de vulling en versiering morgenochtend. Ik show wel weer als hij klaar is!

groetjes, Willeke

4

Re: gelukt!

Hoi Willeke,

Misschien een late reactie maar dan alvast voor de volgende keer. De bovenkant van je kapsel wordt de onderkant van je taart. Dus als ie teveel omhoog is gekomen er gewoon een stukje afsnijden en dan omkeren en is ie iets ingezakt dan merk je dat omgekeerd bijna niet. En de onderkant is vaak supper vlak.

gr Ellen