1

Onderwerp: vraag over gember

Mijn vader viert morgen zijn verjaardag en hij is helemaal zot op gember, ik wil dus een minitaartje maken met gember maar ik lust dat dus echt niet en ik heb geen flauw idee hoe ik dat moet combineren. Ik zag in de winkel wel een potje met stukjes gember, zal ik die gewoon door de botercreme gooien of door het beslag van de taart, en welke combi past hierbij?

Groetjes Desiree
mijn taartjes vindt je op Nieky.nl of op hyves! Niekytaarten

2

Re: vraag over gember

Ik zou het bij het beslag gooien en meebakken. Denk ik.... :S

Anders even google?? Zoeken op recepten met gember en taart.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

3

Re: vraag over gember

Volgens mij bestaat er ook zoiets als gemberjam. En dat combineert goed met banketbakkersroom, of inderdaad botercr

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

4

Re: vraag over gember

In cakebeslag bakt mijn tante soms gesnipperde stemgember mee. Smaakt prima.

Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen!

5

Re: vraag over gember

Gesnipperde stemgember is voor een gember fan natuurlijk heel lekker. Kan in de vulling, maar ook wel meegebakken denk ik. Je kunt ook gembersiroop gebruiken om te tremperen, lijkt me ook wel lekker mits niet teveel.
Ik denk dta het ook wel lekker combineert met citroen, bv een laagje lemoncurd of citroen bcr.

Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op www.lilotaart.nl !

6

Re: vraag over gember

okedan, bedankt voor de tips, hier ga ik mee an de slag!

Groetjes Desiree
mijn taartjes vindt je op Nieky.nl of op hyves! Niekytaarten