1

Onderwerp: Lichte taart

Even een vraagje over een lichtgekleurde taart of gewoon marsepein kleur. Ik heb vaak dat je dan de cake er doorheen ziet op sommig plekken. Komt dit omdat ik de marsepein dan te dun heb uitgerold of moet ik de taart dikker insmeren met botercreme? Moet er voor vrijdag ook weer eentje maken en dat is dan zo balen, als hij niet helemaal strak is.

2

Re: Lichte taart

eigenlijk allebei, zowel je botercreme moet dikker want daar mag je al geen cake meer door heen zien en je marsepein ook.

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

3

Re: Lichte taart

christol schreef:

eigenlijk allebei, zowel je botercreme moet dikker want daar mag je al geen cake meer door heen zien en je marsepein ook.

Daar ben ik het niet helemaal mee eens, je botercr

Je hart fluitsert, luister goed!

4

Re: Lichte taart

Ik ben het met Irma eens. De marsepein moet je dikker uitrollen.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

5

Re: Lichte taart

dat is ieder zijn eigen mening dan, maar ik vind het fijn als mijn botercreme lekker dik is omdat je dan juist lekker kan smoothen.

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

Re: Lichte taart

Ik zou de taart iets dikker insmeren met botercreme en toch het fondant of marsepein ook iets dikker!!
Ik maak zelf vaak wel witte taarten en je ziet er nooit iets doorheen!!