1 Laatst bewerkt door mickjuulmae (05-04-2009 15:21)

Onderwerp: Botercreme verpest?

Ben CC aan het bakken volgens Nigella's recept, het moet toch een keer lukken ;)
(de vorige waren mislukt.....) Die staan dus in de oven, alleen nu ging ik boetrcreme maken en heb ik ipv poedersuiker, gewone suiker gebruikt :grr:
Kan ik de botercreme nog gebruiken? Gaat de suiker nog smelten?
Heb al een tijdje gemixt, de botercreme is luchtig maar de suiker blijft korrelig van structuur......

Iemand tips?

Groetjes Vanessa "Taart van mijn zus"
"Life is like a box of chocolates, you'll never know what you gonna get"

2

Re: Botercreme verpest?

Je zou kunnen proberen om het volgende te doen: zet de kom met de cr

Groetjes, Inge
Deleukstetaartenshop & Taartopmaat

3

Re: Botercreme verpest?

Hihi...dat had ik laatst ook. Gelukkig voor een eigen taartje en niet voor een opdracht! Dus heb ik het gewoon maar zo gebruikt. Vond ut wel wat minder dan anders smaken, dus ik let een volgende keer beter op :lol:

Groeten, Jolanda
I try to watch what I eat, but I'm not fast enough!

4

Re: Botercreme verpest?

Mocht je de volgende keer geen poedersuiker in huis hebben en de suiker nog niet door de mix gedaan hebt, kan je eerst de suiker fijnmaken in een vijzel, of basterdsuiker gebruiken.

Groeten van Suzanne
Van huis uit Koopmans.