1

Onderwerp: bananenvulling

Nu wil ik woensdag een taart helemaal compleet maken,  met bananenvulling met het recept van hiernaast en chocolademouse en stukjes chocola.
En ze komen hem donderdagavond pas ophalen en hij word vrijdagmiddag gegeten.
Heb er donderdag geen tijd voor.
Kan hij zolang wel worden bewaard?
I.v.m de slagroom die er in zit,  ben er een beetje huiverig voor..

Hoe kan ik dat het beste doen,  het is mijn eerste opdracht

Groetjes

Ze zijn mooi om naar te kijken.
Maar te lekker om te laten staan.

2

Re: bananenvulling

Ja dat kan best, als je 'm dan maar in de koelkast bewaard.
Ik lees hier regelmatig dat de marsepein kan gaan zweten in de koelkast, maar ik heb dat nog niet mee gemaakt, terwijl ik ook wel een aantal taarten een dag of 2 in de koelkast heb gehad.
(trouwens, die bananenvulling is zooooooooooooooooo lekker!!)

It ain't what you wud, it's the way that you wud it!It's a dirty job, but somebody's got to WUD it!