1

Onderwerp: caramel vulling

Ik heb vanmiddag een nieuw recept uitgeprobeerd,ooit eens ingezonden door GrannyW,een cream caramel,wat is die lekker zeg!!kan er haast niet vanaf blijven,zooo lekker!!
Ik moet deze week een taart maken mat een caramel vulling en dacht laat ik deze eens proberen.
Ik ga er denk ik een laagje van op de taart smeren en dan misschien een laag botercreme mix met deze caramel er ook doorheen.
Ik heb de caramel gemaakt van gesmolten suiker,gekookte slagroom en roomboter,
hoe kan ik deze nu het beste bewaren?Moet het wel in de koelkast vanwege de slagroom??Of word het dan te hard?
Groetjes Darlene

2

Re: caramel vulling

Ik zou zeggen in de koelkast, door de slagroom en boter zal het niet heel erg hard worden denk ik.

3

Re: caramel vulling

En als het erg stevig wordt zet je het een paar uur voor verwerking weer uit de koelkast.

If life gives you lemons, make lemoncurd.