1

Onderwerp: mijn eerste strik

nou hier mijn eerste strik wat moeilijk zeg zonder materiaal heb nu voor de bruine randjes een klei poppetje van mijn zoontje gebruikt je weet wel zo'n poppetje waar je haar uit kan laten groeien haha en overal zilverfolie tussen gedrukt om de vorm te behouden
de strik zelf is niet helemaal glad misschien komt dat doordat ik marsepijn met tylose heb gebruikt???
nou volgende week zie je strik met taart eronder dacht ik maak hem vast scheelt me weer want moet volgende week 3 taarten hebben 1 marsepijn 1 kwark en een appel foto's volgen
misschien alleen te ongeduldig geweest dat ik de strik langer had moeten drogen voor het in elkaar zetten
tips hoor ik graag

http://www.mijnalbum.nl/Foto-MQQYNYQO-D.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-S43RN8MM-D.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-WEF7IAFQ-D.jpg

Je moet eerder bedenken met wie je wilt eten of drinken dan wat je wilt eten en drinken.
Want zonder een vriend is ons leven het voederen van een leeuw of een wolf.

2

Re: mijn eerste strik

Leuke strik! Goed gedaan voor je eerste strik!

Met marspein moet je de lussen wel dagen laten drogen. Met fondant niet, die is gauw droog, en kan binnen een paar uur in elkaar gezet worden indien de lussen dun genoeg zijn.

Groetjes Tweety!

3

Re: mijn eerste strik

Is het misschien handig om met Tylose te werken?

Groetje,
Toetje

4

Re: mijn eerste strik

Toetje schreef:

Is het misschien handig om met Tylose te werken?

heb ik ook gedaan misschien niet genoeg ???

Je moet eerder bedenken met wie je wilt eten of drinken dan wat je wilt eten en drinken.
Want zonder een vriend is ons leven het voederen van een leeuw of een wolf.

5

Re: mijn eerste strik

Zoals Tweety al schreef, met marsepein moet het veel langer drogen de lussen apart, anders krijg je dat ze toch nog gaan zakken...
Maar je eerste strik en al doende leert men, toch? en meis het ziet er hartstikke leuk uit hoor, zal het pronkepuntje zijn op de taart!!

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"