Onderwerp: Arabeske
Ik heb die stekers van arabekse..die wil ik in de zijkant van me taart steken,en dan met goud bewerken,maar moet ik icing maken en goude poeder erbij doen?of gewoon met een kwastje en water in de stekens verven?Bedankt alvast
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Arabeske
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb die stekers van arabekse..die wil ik in de zijkant van me taart steken,en dan met goud bewerken,maar moet ik icing maken en goude poeder erbij doen?of gewoon met een kwastje en water in de stekens verven?Bedankt alvast
Ik zou je goud poeder in elk geval niet door de icing mengen, dan blijft er erg weinig over! Wat je al zegt: gewoon met een kwastje (en alcohol in plaats van water) gaat het best!
Als je de icing alvast donkergeel (geel met een beetje bruin) kleurt, is het daarna iets makkelijker verven.
Succes!
Okeee dus ik steek die stemels zachtjes in me taart,en daarna met icing erin spuiten?
Oo, zo bedoel je! Nou, met of zonder icing maakt niet zoveel uit denk ik. Net wat je zelf mooi vind! Maar als je goudpoeder gebruikt dus niet met water maar met alcohol.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Arabeske
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.