1

Onderwerp: tragantgom / tyclose

Kan je de marsepein die je verstevigd hebt met tragantgom / tyclose, bv. een strik, nog wel eten of is het dan echt alleen ter decoratie?

2

Re: tragantgom / tyclose

Ik maak mijn strikken met fondant, zonder tylose, dus die is nog gewoon eetbaar.

3

Re: tragantgom / tyclose

Als je ze van fondant maakt zonder tyclose, hoelang moeten de lussen dan drogen voor je ze kan gebruiken??

4

Re: tragantgom / tyclose

Kun je nog prima eten, alleen hoe meer je gebruikt, hoe meer het dan smaakt naar alsof je aan een postzegel hebt gelikt.... ;) Dus l

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: tragantgom / tyclose

Bedankt voor jullie reactie, ik ga het beide uitproberen, fondant zonder en met tyclose/tragant.

6

Re: tragantgom / tyclose

fondant zonder tylose is na 2 dagen al droog, maar langer is altijd beter.