Onderwerp: tragantgom / tyclose
Kan je de marsepein die je verstevigd hebt met tragantgom / tyclose, bv. een strik, nog wel eten of is het dan echt alleen ter decoratie?
http://suusveen.mijnalbums.nl/
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » tragantgom / tyclose
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan je de marsepein die je verstevigd hebt met tragantgom / tyclose, bv. een strik, nog wel eten of is het dan echt alleen ter decoratie?
Ik maak mijn strikken met fondant, zonder tylose, dus die is nog gewoon eetbaar.
Als je ze van fondant maakt zonder tyclose, hoelang moeten de lussen dan drogen voor je ze kan gebruiken??
Kun je nog prima eten, alleen hoe meer je gebruikt, hoe meer het dan smaakt naar alsof je aan een postzegel hebt gelikt.... Dus l
Bedankt voor jullie reactie, ik ga het beide uitproberen, fondant zonder en met tyclose/tragant.
fondant zonder tylose is na 2 dagen al droog, maar langer is altijd beter.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » tragantgom / tyclose
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.