1

Onderwerp: ALmhof volle kwark vraag

Hallo,

Ik heb even terug gelezen en zie dat de meeste van jullie ervaring hebben met de Mona kwark.

Heeft iemand ervaring met de vollo kwark van Almhof?  Ik heb de spaanse sinaasappel smaak in de koelkast staan en overweeg deze in een taart te gebruiken? Iemand ervarin of tips?

Groet,

Mary

2

Re: ALmhof volle kwark vraag

Hoi Mary,

Klinkt heerlijk! En kwark is kwark of hij nu van Mona of van Almhof is. Ik vind de toetjes van Almhof altijd lekker, lekkere volle smaak!

Groeten en succes!
Kim

Kim's Taartjes! Wat zullen we vandaag weer eens verzinnen om te kunnen bakken?

3

Re: ALmhof volle kwark vraag

Deze vraag heb ik ook al een keer gesteld.Heb het nog steeds niet uitgeprobeerd,niet iedereen vindt 'm lekker.Lees maar ff de reacties:

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=34291

Tegenwoordig kun je vanalles worden,ik heb besloten om gewoon mezelf te blijven!

4

Re: ALmhof volle kwark vraag

Oh, het gaat om yoghurt, dat had ik niet begrepen. Maar, inderdaad bij de tips die Amarie heeft gekregen: uit laten lekken in een theedoek. Maar, dan de helft ofzo, anders wordt ie wel erg dik.

Kim's Taartjes! Wat zullen we vandaag weer eens verzinnen om te kunnen bakken?

5

Re: ALmhof volle kwark vraag

met twee blaadjes gelatine erdoor wil het ook wel lukken