1

Onderwerp: extra hoge rand

Ik heb nu een paar keer geprobeerd om mijn bakvorm met bakpapier te verhogen en dat lukte prima!!
Maar...het had geen effect op de hoogte van mijn biscuit.

Weet iemand hoe dat zou kunnen komen???

2

Re: extra hoge rand

ik denk dat je meer beslag in de bakvorm moet doen.

groetjes Bibia

3

Re: extra hoge rand

Daar heeft het ook geen effect op, het is alleen om te zorgen dat je biscuit niet overstroomt terwijl je toch een hoge taart krijgt. Je moet er dus wel wat meer beslag in doen.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

4

Re: extra hoge rand

Haha sorry maar het klinkt best wel grappig als je er over nadenkt :P
Alsof een randje bakpapier als functie heeft: het verhogen van de taart O-)
Sorry hoor, zo bedoel ik het niet, maar als je er over nadenkt is het wel een beetje grappig!

De functie van het bakpapier is inderdaad er voor zorgen dat er niks overstroomt. Je zou er dus inderdaad wat meer beslag in moeten doen, zodat je taart lekker hoog wordt maar niet overstroomt :)!

Groetjes Laura!

5

Re: extra hoge rand

Als ik een extra hoge taart wil, dan bak ik hem in een kookpan.
Krijg ik een kapsel van 10 cm!

Groet,
Alma