Onderwerp: ananashappers
Rosajati vroeg om dit recept dus bij deze:
ingredienten:
ananasstukjes
6 plakjes bladerdeeg
3 e.l. creme fraiche
2-3 t.l. custardpoeder
zoetstof
poedersuiker
Uit de plakjes bladerdeeg 24 rondjes steken (ik heb er gewoon vierkantjes van gemaakt, door ze in vieren te snijden)Creme fraiche vermengen met custardpoeder en zoetstof. Op ieder plakje bladerdeeg een half theelepeltje cremefraiche mengsel leggen en hierop een paar stukjes ananas drukken ( in het recept staat 1 stukje, maar omdat mijn vierkantjes iets groter waren heb ik er 2 gedaan, ik wil ook ananas proeven!) Dan een ander plakje bladerdeeg er bovenop, zijkanten een beetje aandrukken en dan 20 min in een voorverwarmde oven op 225 graden laten bakken. Na het afkoelen een beetje poedersuiker er overheen en smullen maar!
Het is geen recept van mezelf, maar ik heb het ooit eens ergens op internet gevonden dus alle eeer aan diegene Je kan het recept trouwens met allerlei soorten fruit doen.