1

Onderwerp: Dringende vraag

Lieve allemaal ,

Ik ben op dit moment bezig met een opdracht voor een klant, paas koeken maken.
Nu ben ik gisteren begonnen met icen van de koeken met royal icing maar ik zie nu dat de ene koek mat wordt en dus hard en de andere blijft glimmen en wordt maar niet hard....... hoe kan dit?

iemand die mij kan helpen met deze vraag want ik kan ze zo niet inpakken.
Raak een klein beetje in paniek want anders moet ik helemaal opnieuw beginnen.

Lieve groetjes Binkie

Lieve groetjes Binkie. Blog www.mijngeschenken.nl
Droom niet over het leven, maar leef je dromen.

2

Re: Dringende vraag

Vreemd... Heb je het wel goed doorgeroerd voordat je begon met icen?

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

3

Re: Dringende vraag

Ja heb alles goed doorgeroerd, het is icing mix en die had ik al 3 dagen geleden klaar gemaakt voor een andere opdracht.

Die kan je toch gewoon weer gebruiken, tenminste dat lees ik hier dat dat nog kan
Stond gewoon ook in de koelkast daarna doorgeroerd kleurstof erin beetje verdunnen met water om te icen en gaan met die banaan.

Lieve groetjes Binkie

Lieve groetjes Binkie. Blog www.mijngeschenken.nl
Droom niet over het leven, maar leef je dromen.

4

Re: Dringende vraag

Ik snap het ook niet; zou toch gewoon moeten lukken. Ik kan je niet helpen! Iemand anders?

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

5

Re: Dringende vraag

Ik heb wel gelezen dat als je koekjes met icing meteen onder een burolamp legt ze mooi gaan glimmen.
Dit omdat het dan sneller droogt, en ze dus niet mat worden.
Wel is dit het bovenste laagje, dus duurt het wat langer voor ze helemaal droog zijn.