1

Onderwerp: poedersuiker

Hallo allemaal,

hoe verwijdern jullie op een nette manier de restjes poedersuiker op het gekleurde fondant?
Ben net begonnen met het bakken van taarten!erg verslavend overigens.
groetjes!

2

Re: poedersuiker

Volgens mij zou dat met een kwastje moeten kunnen, maar zelf gebruik ik geen poedersuiker. Heb je het gebruikt om uit te rollen? Probeer eens een stuk transparant tafelzeil. Werkt fantastisch en geen poedersuiker nodig!

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: poedersuiker

Je moet voorzichtig proberen het eraf te schuiven, maar wel zo dat je het er niet indrukt. :rolleyes:

Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

4

Re: poedersuiker

Bij mij werkt het tot nu toe prima als ik het er met droge handen een beetje afwrijf. Maar dan moet het natuurlijk niet om grote hoeveelheden gaan ;)

"Kleine muisjes hebben kleine wensjes, beschuitjes met gestampte mensjes" (John O' Mill)
Groetjes Natasja S

Re: poedersuiker

Ik gebruik zelf altijd Crisco voor het uitrollen,dan plakt het niet aan de tafel en je hebt ook nooit last van vlekken!!

6

Re: poedersuiker

Crisco is werkt idd. erg goed.....;)

7

Re: poedersuiker

Ik gebruik ook geen poedersuiker maar crisco, fijn spul!

8

Re: poedersuiker

Ik heb van die baukje bakspray. Zou dat hetzelfde werken als crisco?

9

Re: poedersuiker

bakspray gaat prima!!

If life gives you lemons, make lemoncurd.

10

Re: poedersuiker

ik doe het altijd met maizena werkt ook prima en kun je er zo af vegen

groetjes nicole

11

Re: poedersuiker

Enige nadeel van maizena is dat je het daarna niet meer kan doorkneden en bewaren. Met poedersuiker of crisco wel.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

12

Re: poedersuiker

crisco:/
heb net tafelzeil gehaald werkt super! thanx voor de tips