Onderwerp: Afsmeren met tobleronevukking?
Kan ik mijn taart ook afsmeren met de tobleronevulling en dan bekleden met marsepein?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Afsmeren met tobleronevukking?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan ik mijn taart ook afsmeren met de tobleronevulling en dan bekleden met marsepein?
Dat hangt ervan af of je de toblerone door slagroom of botercreme hebt gedaan.
Met slagroom: niet doen, dan smelt je marsepein!
Met botercr
Ok, het was inderdaad de bedoeling om het van slagroom te maken. Botercreme dus, ik ga op zoek naar een recept!
Als vulling kan toblerone met slagroom natuurlijk wel! Alleen niet mee afsmeren dus!
Bedankt voor je advies Elja! Mag ik nog een vraag stellen? Ik lees dat "teveel vocht" de marsepein doet smelten. Hoeveel is teveel vocht? Kan ik bv een scheutje rum door de botercreme doen?
Zelf zou ik daar voorzichtig mee zijn, maar misschien dat een klein scheutje niet veel kwaad kan. Alles wat je aan vocht toevoegt, levert toch wat meer smeltgevaar op.
moet ff lache om je titel
moet ff lache om je titel
Hahahahahaha
moet ff lache om je titel
Ja, jeetje zeg! Dat is suf! Misschien moet het nu verplaatst worden naar de 18+ hoek
Whaaaaaahahaha ik zal het ff rapporteren hhaha
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Afsmeren met tobleronevukking?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.