1

Onderwerp: Vreemd kleurstofprobleem

Ik kocht via Leman (Belgi

Men zegt wel: "Je bent wat je eet, maar wie wil er nu een krop sla zijn?".

2

Re: Vreemd kleurstofprobleem

Ik heb datzelfde probleem ook wel met rood gehad. Ik denk dat het komt doordat de kleurstof niet zo snel kan worden opgenomen... Helpt het als je het later nog eens doorkneed, zodat het eerst de tijd krijgt in de fondant te trekken? En anders probeer het eens op te lossen in een klein beetje water of alcohol, dan ben je de korrels in elk geval kwijt!

3

Re: Vreemd kleurstofprobleem

Bedankt, Marijke !
Ik had het ook gemaild naar de firma en blijkbaar kwamen ze min of meer uit de lucht gevallen.  Ze gaven eerst de tip om te mixen met de mixer, maar dat is nogal moeilijk met rolfondant, lijkt me ;)
Eerst oplossen in wat alcohol, ga ik zeker eens proberen.

Men zegt wel: "Je bent wat je eet, maar wie wil er nu een krop sla zijn?".