1

Onderwerp: sugarflair white

Ik heb dit poeder nu een keer of 2 gebruikt om mijn marsepein wit te maken, maar het valt me op dat het nu zo korrelig wordt, alsof de structuur verandert. Ik kneed me al suf, of misschien niet suf genoeg... :S
Weet iemand hoe het zit of weet iemand een oplossing?

Alvast bedankt!

Groetjes, Rianne
Wil je mijn taarten bekijken? www.taartdoos.haaralbums.nl

2

Re: sugarflair white

Ja dat herken ik wel, de structuur wordt wel anders. Wat ik doe is de poeder aanmaken met wat water en extra poedersuiker, zodat je een papje hebt, en wat extra crisco meekneden. Dat scheelt wel wat.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: sugarflair white

ik doe er alleen wat crisco door en dan gaat het prima

4

Re: sugarflair white

OT: Hee Irene!! Kan niet missen uit Zwaag. Ben je nu toch maar lid geworden? Gezellig!!!!!!

Groetjes,
Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

5

Re: sugarflair white

hee, weer een westfries erbij :D

oja, heb geen tip voor je... :)