Onderwerp: Fondant
Weet iemand een goede tip om fondant die verhard is weer te verzachten? Ik heb even in de magnetron geprobeerd maar las ergens dat ik glucose siroop het beste er weer in kan kneden.
hoor graag jullie adviezen!
gr
Pauline
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Fondant
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Weet iemand een goede tip om fondant die verhard is weer te verzachten? Ik heb even in de magnetron geprobeerd maar las ergens dat ik glucose siroop het beste er weer in kan kneden.
hoor graag jullie adviezen!
gr
Pauline
geen idee of je glucose siroop erdoor heen moet doen,maar ik doe hem altijd even in de magnetron en dan met wat crisco of frituurvet goed doorkneden
dank je, zal ik proberen!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Fondant
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.