Onderwerp: marsepein maken.
Hallo,
Ik heb vandaag voor het eerst zelf marsepein gemaakt wat een heel karwei was, en toch is die niet helemaal gelukt. Hij smaakt goed alleen het is geen eenheid dus heb allemaal losse brokken en je voelt de structuur van de amandelen ook al waren ze totaal fijn gemalen. Weet iemand hoe dit kan en hoe ik het kan verhelpen?
En hoe zit dat met het uitrollen dalijk? moet ik het eerst af laten koelen in de koelkast en dan uitrollen met een deegroller of moet ik eerst wat poedersuiker op de ondergrond strooien dat het niet blijft plakken? Ik heb al van alles geprobeer ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen:)
, heb ik geen ervaring mee. Het klinkt mij alsof er te weinig vocht bijzit: toch nog maar een druppeltje van het een of ander toevoegen?


Dat klinkt niet zo goed... Kan je helaas niet verder helpen! ( Behalve de aanrader om toch maar voor kant en klaar te gaan
)