1

Onderwerp: barokkrullen: hoe maak je deze?

Hallo allemaal,

Af en toe lees ik mee op dit forum. Ik heb mijn eerste taarten gemaakt en ik heb al veel geleerd van de tips hier. Nu wil ik graag een taart met barokkrullen maken en ik vroeg me af hoe ik het strakste effect kan krijgen. Met glazuur (of ik lees hier ook wel eens iets over icing?) of rolletjes van marsepein? Of zijn er misschien uitsteekvormpjes?
Glazuur vind ik een beetje eng omdat het onherstelbaar is.
Hebben jullie nog ideeen voor mij?

Alvast bedankt!

Groetjes, Elise

2

Re: barokkrullen: hoe maak je deze?

Deze?
http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=1044
Die hebben ze in de webshop!

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

3

Re: barokkrullen: hoe maak je deze?

Spuiten met icing kan juist heel mooi worden, alleen dan moet je wel eerst even oefenen op een stuk bakpapier of zo. (Of op een oefentaartje voor eigen gebruik ;) )

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: barokkrullen: hoe maak je deze?

dank jullie wel! Ik kwam zelf nog het idee tegen om een voorbeeld op het marsepein te leggen en met een naald het patroon in de marsepein de stansen. Daarna met icing het patroon volgen.

5

Re: barokkrullen: hoe maak je deze?

Op cakecentral.com staat een duidelijke how-to om met icing patronen te stansen.