1

Onderwerp: Niet afsmeren met bc??

Ik wil voor Pasen een taart maken.
Ik heb deze vorm:

http://www.mijnalbum.nl/Foto-W7W74CWW-D.jpg

en bedacht, dat als ik de helft nu op zijn zijkant leg en mijn verstelbare vierkante bakvorm eromheen.... dan heb ik een taart met een paashaas erop.
Als het nu mooi uit de vorm komt, kan ik er dan zo de marsepein overheen leggen?

Wie heeft er anders tips voor mij?

Alvast bedankt!!

Groetjes, Dorothea.

2

Re: Niet afsmeren met bc??

Als hij mooi uit de vorm komt heb je geen botercreme nodig om oneffenheden te maskeren ;) Maar moet je wel even de fondant of marsepein laten plakken, dus wel even insmeren met bijvoorbeeld wat jam of chocopasta of iets anders lekkers :) (even de zoekfunctie gebruiken voor wat wel en wat niet kan).
Je kan ook gewoon h

Mijn website: Presentaart

3

Re: Niet afsmeren met bc??

Zoals jij het beschrijft lijkt het me een beetje eng, ik zou eerder de 2 taarten apart bakken en dan op elkaar leggen. Lijkt me dat je het wel in een keer met marsepein kan bedekken hoor.. maar volgensmij kan het ook net zo goed apart..
Dus dat je dan bijv. eerst de vierkante taart bekleed en daarna de paashaas.. en de haas er dan bovenop legt, maar zodra je hem aansnijdt kan je de 2 taarten weer van elkaar halen..
T is maar een idee hoor! :)