1

Onderwerp: Slagroom

Ik wil voor het eerst een taart vullen met een spagroomvulling. Niet iets heel bijzonders denk ik maar slagroom met aardbeien er door.
Moet ik er nog iets van klopvast door heen doen?
Kan ik die vulling in een taart doen en de taart dan nog zonder problemen invriezen en dan natuurlijk ook ontdooien :)
Zakt het buiscuit niet door de slagroomvulling? Lijkt me niet zo stevig nl als bv botercreme met aardbeien er door.

HELLUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

2

Re: Slagroom

Ik heb er inderdaad klopvast doorheen gedaan en dan wordt het echt heel stijf. Ik hoefde zelfs geen botercremedijkje te spuiten. Ook invriezen en weer ontdooien was geen probleem....gewoon doen dus!
Succes ermee!

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl