1

Onderwerp: Botercreme

Hoi Hoi allemaal!

Even een vraagje
Ik heb via de webshop een kilomix botercreme gekocht
Dat heb ik gebruik op op decupcakes te spuiten, beetje kleurstof erbij enzo..
Heel leuk en lekker :D
Maar wat kan je nou nog meer met botercreme doen .. ik heb echt geen idee

Alvast bedankt!!

Groetjes Mariska!

2

Re: Botercreme

als vulling bij een kapsel. dus als een een biscuit deeg taart maakt en doorsnijdt dan de botercreme als vulling.

3

Re: Botercreme

Yep, mijn favoriete vulling :Y
Water kun je vervangen door ander lekkers (denk aan canei (canij? Kanei? whatever :P) of Bailey's :9 Maar citroenlimonade of zo (dus zonder alcohol :P) is ook lekker; offe.. gesmolten chocolade erdoor :9

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: Botercreme

OOoo dus genoeg alternatieven dus :D
Ga ik van de week maar weer is knutselen!
Bedankt!!

Groetjes Mariska!

5

Re: Botercreme

Nog even een ander vraagje nu we toch bezig zijn :P
Als je nou een taart bekleed met ganache of botercreme dan blijft dat toch altijd zacht dus plakkerig zeg maar?
Waarmee krijg je gewoon een droge buitenkant alleen met marsepein?

Groetjes Mariska!

6

Re: Botercreme

eerst botercreme, dan de marsepein want die hecht zich daaraan

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

7

Re: Botercreme

Marisska schreef:

Nog even een ander vraagje nu we toch bezig zijn :P
Als je nou een taart bekleed met ganache of botercreme dan blijft dat toch altijd zacht dus plakkerig zeg maar?
Waarmee krijg je gewoon een droge buitenkant alleen met marsepein?

Heel plakkerig  is de botercreme niet ,  als je hem in de koelkast zet.
Fondant en marsepein is wel droog, verder niet denk ik.

8

Re: Botercreme

Marisska schreef:

Nog even een ander vraagje nu we toch bezig zijn :P
Als je nou een taart bekleed met ganache of botercreme dan blijft dat toch altijd zacht dus plakkerig zeg maar?
Waarmee krijg je gewoon een droge buitenkant alleen met marsepein?

Icing op eiwitbasis en botercreme (zelfgemaakte, die van de shop heb ik nooit geprobeerd) worden ook hard. Die moeten alleen nog even opdrogen.

groetjes Syl