1

Onderwerp: Marsepin en oploskoffie

Ik was vanmiddag even aan het bladeren door een boekje welke te koop was bij de Tafel van 18 in Utrecht. Daar kwam ik het boetseren van een paashaas tegen. Voor de kleur mengen ze marsepein met oploskofie.

Heeft iemand hier ervaring mee? Lost de koffie echt op in de marsepein. Het lijkt me wel lekker voor een paastaart.

2

Re: Marsepin en oploskoffie

nog nooit gehoord
wel met cacao maar niet met koffie
op zich lost cacao ook op dus waarom zou koffie dat niet doen
zeker als het in het boekje staat
volgens mij krijg je dan wel een sterke smaak aangezien je daar toch aardig wat koffie nodig zou hebben
ik zou zeggen
probeer het eens en laat het ons weten :)


groetjes noelle

wat is eigenlijk geen goede rede om een taart te bakken ???
mijn taartjes kijken ???  www.taartenlaantje.nl

3

Re: Marsepin en oploskoffie

Nog niet gedaan maar ik zou 'm eerst oplossen in zo min mogelijk water en dan pas door de marsepein kneden. Met wat extra poedersuiker tegen de plak... Lijkt me we lekker!!

If life gives you lemons, make lemoncurd.