Onderwerp: vulling met peer
Wie weet er een lekkere vulling waarin ik peer zou kunnen verwerken, of kan dat helemaal niet?
Weet niet of de peer lekker blijft!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vulling met peer
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Wie weet er een lekkere vulling waarin ik peer zou kunnen verwerken, of kan dat helemaal niet?
Weet niet of de peer lekker blijft!
Ik denk dat peer ook heel lekker is in de zwitserse room. Peer is ook zoet.
Als je verse peer gebruikt zou ik geloof ik wel eerst wat citroensap erover doen ivm het bruin worden. Peer uit blik kan je er zo tussen doen.
denk je dat het ook door mascarponevulling kan? ipv jam??
Idd ff citroen erover!! anders krijg je zo'n bruine prut...
appeltaart a la vlits maar dan met peren? Kan best lekker zijn denk ik
appeltaart a la vlits maar dan met peren? Kan best lekker zijn denk ik
en waar staat die taart??
verliefdmeiske schreef:appeltaart a la vlits maar dan met peren? Kan best lekker zijn denk ik
en waar staat die taart??
heb hem al gevonden
heleen80 schreef:verliefdmeiske schreef:appeltaart a la vlits maar dan met peren? Kan best lekker zijn denk ik
en waar staat die taart??
heb hem al gevonden
ja daar denk ik
misschien hebben ze ook wel iets van (stoof)peren vla of iets dergelijks in de winkel wat je erbij kan gebruiken
denk je dat het ook door mascarponevulling kan? ipv jam??
Mascarpone ben ik zelf niet zo'n fan van als vulling, maar waarschijnlijk kan het wel. Anders moet je het even met een klein partje proeven... en laten weten nmatuurlijk. Ik ben niet de enige die hier taart eet.
Je hebt ook die van Mona Boordevol yoghurt/peer smaak...
Die is SUPER lekker vind ik en je proeft echte stukjes peer erin....
Bij ons vinden ze hem in ieder geval heel lekker in de taart....;)
Misschien is dat wat......
Ik vind chocolade altijd zo lekker in combinatie met peer....Dus chocomousse met een laagje peer, hmmmm...
Wil je zorgen dat de peer niet bruin wordt moet je idd wat citroensap erover sprenkelen of even pocheren (even de kook erover laten gaan).
Ik vind chocolade altijd zo lekker in combinatie met peer....Dus chocomousse met een laagje peer, hmmmm...
klinkt lekker, En dan nog wat noten, bijv. hazelnoten of walnoten. Misschien hazelnotenpasta? mmm
meiden bedankt voor jullie ideeen!!!!!!!!!
Heerlijk...jammie jammie
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vulling met peer
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.