Onderwerp: Glutenvrij: van cakejes tot monchoutaart
Jullie zullen wel denken, heb je haar weer met die glutenvrije dingen. Maar ja ik hou nu eenmaal van kokkerellen en bakken en gekocht brood is nou eenmaal niet zo lekker glutenvrij.
Afgelopen dinsdag kreeg ik via een tante van mijn man allemaal broodrecepten en daar heb ik de appelscone van geprobeerd.
's Middags was ik nog niet uitgebakken en heb ik koekjes gebakken om die vervolgens tot een bodem te maken voor een monchoutaart.
Hierna had ik het gisteren en vanmorgen te druk met de taarten voor school, zie taartenparade en vanmiddag heb ik deze cakejes nog gebakken.
Parmezaanse kaasbroodjes
Cakejes met chocoladestukjes en cashewnoten.
en Cakejes met appel, rozijnen, speculaaskruiden en bbr.
en nog een foto van de binnenkant met de bbr.
Ik vind het heerlijk om te experimenteren met recepten en bak eigenlijk elke dag wel iets. Ik kan nou eenmaal niet rustig op de bank zitten.......
Mijn website: www.cakesenzo.nl