1

Onderwerp: Binnenkant nog helemaal zacht

Hij zag er zo mooi uit en oh wat was ik trots op mijn eerste kapsel! Tot ik hem omkeerde om te storten en het 1 zachte massa was....

Ik had hem met de biscuit mix gemaakt en 40 minuten op 170 graden gelaten en mijn sate prikker kwam er weer schoon uit. Heel vreemd.

Tips?? Trucs?? Help??!!

Jam Jam gimme some!

Re: Binnenkant nog helemaal zacht

moest je de beslag uit je kom scheppen of kon je hem in je pan gieten?

Mvg Claudia
Ik begin mijn dieet altijd op dezefde dag. Morgen!!!

3

Re: Binnenkant nog helemaal zacht

ik moest hem scheppen....Hij was wel heel erg luchtig.

Jam Jam gimme some!

4

Re: Binnenkant nog helemaal zacht

Ben vergeten te vertellen dat het alleen de binnenkant was die nog vloeibaar was. Ik heb hem snel weer in de oven gezet waarna hij wel mooi uit de vorm kwam maar nu weet ik dus niet de schade aan de binnenkant?

Ik zal het te weten komen als ik hem ga vullen natuurlijk....

Jam Jam gimme some!

5

Re: Binnenkant nog helemaal zacht

Ik had precies hetzelfde met deze mix,
met andere mixen heb ik het niet.

"Credendo Vides"

6

Re: Binnenkant nog helemaal zacht

Welke mix heb jij dan Nancy?

Jam Jam gimme some!

7

Re: Binnenkant nog helemaal zacht

Wat vreemd dat je prikker er schoon uitkwam. Heb je wel in het midden van de taart geprikt? Of beetje aan de kant?

8

Re: Binnenkant nog helemaal zacht

Aan de zijkant *schaam schaam*
Ik heb dus mijn probleem al vanacht zelf opgelost.

Jam Jam gimme some!

9

Re: Binnenkant nog helemaal zacht

Mooi, dan weet je het voor de volgende.